Ventil­lyddæmpere

IAC Acoustics A/S producerer Ventillyddæmpere til at dæmpe den støj, der opstår hen over driftventiler og sikkerhedsventiler. Ventillyddæmpere fremstilles i helt små standardmodeller og op til helt store specialbyggede modeller tilpasset jeres specifikke behov.

ventillyddæmper på fabrik

Ventillyddæmpere

En ventil lyddæmper er en komponent lavet til at reducere det meget høje støjniveau der opstår, når højtryksgas eller damp slippes ud i den fri atmosfære. Støjen er produceret af den hurtige turbulens, der opstår i blandekammeret og den hurtige ekspansion af gasarten, når den kommer ud i atmosfæren. Ventillyddæmpere kan også lægge et bagudgående tryk på afgasningsprocessen og derved sikre korrekt drift af det pågældende anlæg.

Der er typisk to lyddæmpnings principper indbygget i en ventillyddæmper. Først er der en diffuser sektion til at tage de dybe toner og dæmpe bredbånds støj. Dernæst er der en absorptions-sektion, som hovedsageligt dæmper mellemfrekvenserne og højfrekvent støj.

Ventillyddæmpere benyttes typisk på kraftværker og procesanlæg og kan benyttes til at dæmpe ventilstøj på sikkerhedsventiler, driftsventiler, opstartsventiler med mere.

IAC Acoustics A/S har udviklet et standardsystem med udgangspunkt i en meget enkelt konstruktion af lyddæmperen, hvorudfra der kan bygges videre for at sikre større lyddæmpning efter behov.

  • VS Residential: 20 dB dæmpning
  • VS Critical: 30 dB dæmpning
  • VS Super Critical: 40 dB dæmpning
  • VS Extreme: 50 dB dæmpning
  • VS Super Extreme: 60 dB dæmpning
  • VS Special: Specialdesignet lyddæmper

Vores ventillyddæmpere er designet til at efterleve diverse standarder og trykdirektiver.

IAC Valve Silencers
916 KB Download

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Telephone Number IAC Acoustics

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.