Lydtætte lyd døre med en ekstra indsat lydtæt skydedør foran

Lyddøre

IAC Acoustics A/S' lyddør er i en klasse for sig. Produktet er et kvalitetsprodukt, og det kan mærkes lige fra det øjeblik man griber fat i lyddøren. Den svinger lydløst op og lukker med den helt rigtige lyd, men vigtigst af alt holder den støjen ude. Helt op til 64dB(A).

De fleste lyddøre på markedet har fået deres lyddæmpningscertifikat ved testning af døre med et enkelt dørblad. Vi har testet vore lyddøre i dobbeltbladskonfiguration, indsat i karme og med indbyggede vinduer. Derfor kan i være sikre på, at vores lyddøre rent faktisk holder hvad de lover.

Lyddør med CAM-lift hinges

Som en særlig ting er vores døre udstyret med CAM-lift hinges, der løfter døren op når den åbnes og lader den synke tæt mod bundstykket ved lukning. CAM-lift hinges gør derudover lyddørene selvlukkende. Magnetlister holder døren tæt lukket og alle døre leveres med dørlukker, der sikrer en rolig og kontrolleret lukkeproces af disse forholdsvis tunge dørblade.

Hardware til lyddøre

Lyddøre som disse har et tykkere dørblad end andre døre, og det er derfor ikke alle typer af beslåning der passer til disse døre. For at gøre valg af beslåning let og uproblematisk, har vi derfor lavet en serie af pakkeløsninger på beslåning og hardware, der passer til vores lyddøre. Der henvises i denne forbindelse til download for neden.

IAC Noise-Lock Doors
560 KB Download
Noise-Lock-D 50-Datasheet
136 KB Download
Noise-Lock-D 52-Datasheet
134 KB Download
Noise-Lock-D 53-Datasheet
135 KB Download
Noise-Lock-D 59-Datasheet
134 KB Download
Noise-Lock-D 63-Datasheet
129 KB Download
IAC Door Hardware Catalogue
3.5 MB Download
IAC Noise-Lock Doors Installation Guide
1.1 MB Download

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.