Chokdæmpere

IAC Acoustics er leveringsdygtige i chokdæmpere til alle udfordringer og løsningsbehov. Nedenfor findes vores samlede udvalg af chokdæmpere.

Alle artiklerne kan bestilles ved telefonisk henvendelse, via mail eller vha. kontaktboksen i højre side.

Helical Mounts

Chok- og vibrationsdæmper type Helical er en wiremount til det helt store udstyr. Oftest anvendt af militæret og kan også anvendes til mange transportopgaver.

0

Half Helical Mounts

Chok- og vibrationsdæmper type Half-Helical er en wiremount til de middel tunge opgaver. Oftest anvendt af militæret og kan også anvendes til mange transportopgaver.


Polycal Mounts

Chok- og vibrationsdæmper type Polycal er til det lettere udstyr. Har samme stivhed i horisontale retninger. Anvendt af militæret og kan også anvendes til transportopgaver.


Nato Stock Mounts

Chokdæmper type Nato Stock er effektive i industrien for isolering mod stødpåvirkninger og hvor det samtidigt er vigtigt at opnå en høj vibrationsisolering. Kan fås i forskellige typer alt efter belastning og udstyr.


Elastomer Mounts

Chok- og vibrationsdæmper type Elastomer har gode vibrationsdæmpende egenskaber. Dæmperen er designet til at kunne optage store hurtige bevægelser.


Axycal Mounts

Chok- og vibrationsdæmper type Axycal er til det helt lette udstyr. Anvendt af militæret og kan også anvendes til transportopgaver.

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

36 77 88 00

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Felt skal udfyldes!