Chokdæmpere

IAC Acoustics er leveringsdygtige i chokdæmpere i typerne wiremounts, Elastomer Mounts og Nato Naval elastic Mounts. Vi udfører gratis 1 dof. chok beregninger og giver gerne tilbud på en fuld simulering af systemet.

Se her hvilke standarder vi foretager chok beregninger efter.

Chok- og vibrationsdæmper type Helical

Helical Mounts

Chok- og vibrationsdæmper type Helical er en wiremount der dækker hele området fra småt til stort udstyr. Oftest anvendt af militæret og kan også anvendes til mange transportopgaver.

Chokdæmper (vibrationsdæmpere) type Half-Helical

Half Helical Mounts

Chok- og vibrationsdæmper type Half-Helical er en wiremount til de middel tunge opgaver. Oftest anvendt af militæret og kan også anvendes til mange transportopgaver.

Chok- og vibrationsdæmper type Polycal (Polycal mount)

Polycal Mounts

Chok- og vibrationsdæmper type Polycal er til det lettere udstyr. Har samme stivhed i horisontale retninger. Anvendt af militæret og kan også anvendes til transportopgaver.

Chokdæmper type Nato Stock er lidt ældre modeller af chok dæmpere

Nato Stock Mounts

Chokdæmper type Nato Stock er lidt ældre modeller af chok dæmpere, bredt brugt i flådefartøjer. Kan fint anvendes i industrien for isolering mod stød-påvirkninger og hvor det samtidigt er vigtigt at opnå en høj vibrationsisolering.

Elastomer mounts bruges både til chok- og vibrationsdæmpning

Elastomer Mounts

Elastomer mounts har gode chok- og vibrationsdæmpende egenskaber og anvendes oftest til at mindske den akustiske signatur for flådefartøjer. Kan anvendes bredt indenfor industrien, hvor der er stød eller fald belastninger.

Chokdæmper (vibrationsdæmper) type Axycal

Axycal Mounts

Chok- og vibrationsdæmper type Axycal er til det helt lette udstyr. Anvendt af militæret og kan også anvendes til transportopgaver.

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Krævede felter