Flydende gulv | Floating Floor

Flydende gulv er beregnet til at reducere virkningen af støj og vibrationer, og derved øge graden af komfort i rum, grænsende op til støjende eller vibrerende aktiviteter. Det kan blandt andet være fitnesscentre, bowlinghaller, restauranter, caféer, diskoteker og industrihaller.

Flydende gulv er også egnede til områder, der kræver et lavt baggrundsstøjniveau som lydstudier, biografer, koncertsale, lyddøde rum, rum til præcisionsmålinger og i bygninger med kontorer, hvor der også foregår industriel produktion.

Flydende gulv giver lydisolering og trinlydsisolering

Et flydende gulv system består af et gulv i to lag adskilt med elementer i et elastisk materiale. Mellemlaget isolerer gulvet fra underlaget og giver derved lydisolering såvel som trinlydsisolering. Lydabsorberende materiale i hulrummet øger lydisoleringen yderligere.

Til flydende gulve beregner vi brikstørrelser og kan levere tegninger med placering af brikkerne. Vi kan også stå for montage af støbeformen/undergulvet. Vi anbefaler blandt andet VIKAFOAM eller VIKACELL til reduktion af støj med flydende gulv.

Flydende gulv konstruktion

Kundecase: Flydende gulv hos Grundfoss

Grundfos ønskede et nyt lyddødt rum til at teste deres pumper i. IAC Acoustics hjalp med design, beregninger, dokumentation og montering af flydende gulv.

Download

Flydende gulve hos Grundfos

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Krævede felter