lyst rum med hårde overflader der reflekterer lyden

Efterklangsrum

Efterklangsrum, også kaldet et lydhårdt rum, er kendetegnet ved at have utrolig lang efterklangstid modsat et lyddødt eller ekkofrit rum, som har tæt på ingen efterklangstid. IAC Acoustics A/S bygger lydhårde rum der gør det muligt at måle iht. ISO 354.

RF afskærmet rum med gul dør og et vindue

RF beskyttede rum

IAC Acoustics A/S har stor erfaring med Faraday Cage installationer, og vores løsning udmærker sig ved ikke blot at have en høj RF afskærmning, men også en høj akustik dæmpning. Læs mere om vores Level 1, Level 2, Level 3 niveauer for RF beskyttelse, som helt unikt kan kombineres med høje krav til støjdæmpning og akustik.

guld farvet computerchip set tæt på

NANO-rum

IAC Acoustics A/S kan bygge dit nye NANO laboratorie. Vi har ekspertise i at bygge rum med netop de egenskaber som er påkrævet til et laboratorie hvor der arbejdes med NANO teknologi.

lydtæt lokale til forhør med bord og stole

Forhørslokale

Forhørslokaler med mulighed for fortrolige samtaler er en opgave for IAC Acoustics A/S. Vi tilbyder behagelige omgivelser til selv den mest ubehagelige situation.

fotografi af tekst på computerskærm tæt på

Hemmelige rum

Aflytnings og spionage sikre rum er en niche som IAC Acoustics A/S har specialiseret sig i. Rummene benyttes til opbevaring af fortrolige dokumenter og samtaler mellem sikkerhedsgodkendte officerer og embedsmænd.

gnaver med høretelefoner på ørene

Rum til dyreforsøg

Forsøg med dyrs hørelse og forsøg hvor dyr ikke må forstyrres af udefra kommende lyde kan foretages i rum fra IAC Acoustics A/S. Dyrs høretærskel ligger forskudt fra race til race, men ved enkelte ændringer kan vi justere faciliteter, der normalt er tiltænkt mennesker og maskinel, til at være egnede til undersøgelse af dyr.

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Krævede felter