Kvalitet og innovation

Hos IAC Acoustics bruger vi mange ressourcer på, at udvikle og teste vores produkter, før de kommer på markedet.

Vedvarende testning er en vigtig del af vores kvalitetskontrol for at sikre, at produkternes egenskaber til enhver tid, lever op til alle gældende kvalitetskrav. På vort veludstyrede testlaboratorie udsættes produkterne løbende for relevante tests, som led i vores bestræbelser på, at udvikle og forbedre vores produkter. Samarbejdspartnere udvælges ligeledes efter de strengeste kvalitetskrav.

Certificeringer

Hos IAC Acoustics vil vi gerne holdes op på vores høje kvalitetsniveau. Derfor kan du nedenfor se vores kvalificeringer, certifikater og medlemskaber.

Vi engagerer os i de brancher, vi samarbejder med, støtter relevante organisationer og deltager i en bred vifte af netværk. Alt sammen med henblik på, at gøre det stadigt enklere, at samarbejde med os.

Achilles JQS

Achilles JQS (Joint Qualification System) er en leverandør database og kvalifikationssystem, der benyttes af indkøbere i den norske og danske olie- og gassektor til håndtering af leverandørinformation og risici i leverandørkæden og til at foretage effektive indkøb i overensstemmelse med EU lovgivningen. Achilles ID 60104.
www.achilles.com/en/jqs

Viden

For IAC Acoustics er samarbejde på tværs af landegrænser essentielt for, at sikre videndeling og erfaringsudvikling på tværs af datterselskaberne.

Med erfaring siden 1949 og kunder i over 50 lande, bugner virksomheden af faglig viden og erfaringer. Dét gør, at vi for hver enkelt af vores kunder, kan skabe verdensklasse-løsninger, der bare bliver bedre og bedre over tid.

Innovation og forskning

Som markedsleder og en af verdens førende udbydere af støj-, vibrations- og akustikløsninger, har IAC Acoustics et ansvar for, at sikre ny udvikling. I mere end 60 år har vi derfor engageret os i forskning og innovation af nye produkter og udvikling af eksisterende.

IAC Acoustics’ testfaciliteter og laboratorier bruges til test og udvikling af nye produkter og kvalitetssikring. På vort akustiske laboratorium i Beijing gennemtestes vore produkter i henhold til gældende ISO standarder.

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Krævede felter