fuldt lyddødt rum med grå kiler og led belysning

Fuldt lyddødt rum

Fuldt lyddødt rum, eller anechoic chamber, med lydkiler på alle 6 indvendige overflader af et rum. IAC Acoustics A/S besidder Nordeuropas største erfaringer med lyddøde rum. Vi har ikke blot den største ekspertise, men også de bedste produkter og mest fuldendte løsninger.

rød og hvid lastbil i halvt lyddødt rum med metal kiler

Halvt lyddødt rum

Halvt lyddødt rum, hemi anechoic chamber eller semi anechoic chamber. Et rum med lydkiler indvendigt på alle vægge og i loftet. IAC Acoustics A/S besidder, indenfor dette område, Nordeuropas største erfaringer med lyddøde rum. Vi har ikke blot den største ekspertise, men også de bedste produkter og mest fuldendte løsninger.

fladt lyddødt rum med metal absorbere

Fladt lyddødt rum

Fladt lyddødt rum er et næsten lyddødt rum beklædt med flade lydabsorbenter på 5 ud af rummets 6 indvendige overflader. Dette kaldes også for et planarchoic chamber. Flade lyddøde rum benyttes i situationer hvor der ikke er helt så strenge krav til akustikken.

mand foran dobbelt dør til småt lyddødt rum

Småt lyddødt rum

IAC tilbyder også små lyddøde og lydtætte bokse. VI kan bygge en boks der passer lige akkurat til Jer eller vi kan producere en af vores standartmodeller: Microdyne og MAC.

Giv os et kald!

Hør hvordan vi kan hjælpe
dig og din virksomhed!

Skriv til os!

Få hjælp til lyd-, støj- og vibrationsdæmpning.

 Krævede felter